Tid til havkajak

Hey.

Det er satme i orden vejr i dag, og det passer perfekt for jeg har nemlig fri i dag. Det lugter langt væk af en dag, som skal foregå på vandet i min havkajak. Hvis jeg ikke havde min havkajak, så ville det bare have været endnu en af de dage på sofaen, hvor jeg ikke laver andet end at blive fed og doven. Ja, man kan vel godt sige at havkajakken har reddet mit helbred, for jeg er virkelig gået hen og blevet en helt aktiv mand.

Her i weekenden skal jeg da også ud og lave lidt andre ting, for der er jeg heldigvis ikke den eneste der har fri. Det kan altså godt være lidt kedeligt at have fri som den eneste, for det er jo begrænset hvad man egentlig kan lave, når man bare er sig selv. Det kan godt være at du synes jeg begrænser mig selv lidt, men skidt pyt.

Nu vil jeg i hvert fald bare lige smøre mig en rigtig lækker madpakke, som jeg kan rykke med ud på vandet. Hvis jeg skulle fortælle jer noget af det bedste jeg ved, så er det at tage ud på det stille hav, fiske og spise min dejlige madpakke. Så er det som om at alle bekymringer forsvinder som dug for solen. Der er det bare mand og natur, som spiller perfekt sammen.

Kan I nu bare have det rigtig skønt, og passe godt på hinanden. Og kom så ud og nyd det gode vejr, det har I fortjent.