Ny blog – Energikonsulent hjælp

Hey og velkommen til min helt nye blog.

Jeg har brugt en del tid på at få taget mig sammen til endelig at få lavet mig min helt egen blog, og jeg er mere end klar på at give jer en masse fede indlæg nu. Hvis det ikke er alt for meget at forlange, så vil jeg blive meget glad, hvis nogen af jer kan komme med en masse god kritik af mine indlæg, så jeg kan forbedre mig. Jeg vil også rigtig gerne have alle jeres forslag til nye indlæg, for på den måde er jeg sikker på at alle kommer til at nyde godt af alt det jeg har til jer.

Nu vil jeg bare gerne hoppe direkte ud i det hele, og fortælle jer, at jeg har tænkt mig at kontakte en energikonsulent, se her. Jeg går og tænker en del på at få foretaget nogle renovationer på huset, så det bliver spændende at se hvordan og hvorledes det hel kommer til at gå. Det hele starter i hvert fald med at få en energikonsulent ud og tjekke hytten ud, for det kan jo være at han hurtigt kan fortælle mig hvad der kan laves her i huset. Det er jo ved at være en halvgammel hytte jeg bor i, så det skulle undre mig rigtig meget, hvis der ikke er en masse forskellige ting, som vi kan få ordnet.

Det bliver godt at få en ud og kigge på det hele! Vi snakkes ved meget snart.