Nordsjö maling – god kvalitet

Hejsa alle sammen – jeg har en plan om at få malet mit hus i denne sommer der kommer lige straks ! Jeg har længe gået og overvejet hvad farve det skal være og om hvilken type det skal være.

Jeg har ladet mig fortælle at der er en maling ved navn Nordsjö som skulle være noget af det ypperste indenfor kvalitets maling

Malingen skulle have en utroligt god dække evne og det er den maling som bliver foretrukket at male med i de professionelle malerfirmaer.

Så jeg tænker at det må være den maling som jeg skal give mig i kast med.

Er der nogen af jer som har kendskab til malingen? Har i slev brugt den eller har i hørt om nogen som kan anbefale denne maling ?

69d9100229aa02df7362e6d29e527914

Mit hus skal males indvendigt så det er vigtigt at slut resultatet er flot !

Det kan jo værenoget af en udfordring at vælge maling da det jo helst skal være det rigtige første gang man maler det – det er jo ikke noget ved at male 2 gange som man nogle gange skal ved andre slags maling typer der ikke har en ligeså god dække evne.

Så man sparer jo ca 50% af arbejdet i første hug ved at vælge en bedre maling . og det er jo til at forstå!

Men nu skal jeg lige en tur i banken og se hvad der kan blive råd til i denne omgang for jeg tænker at jeg kan tage 1 værelse af gangen med 1 måneds mellemrum således at det ikke bliver en sur opgave

Ses derude !