Maler, biolog eller kok

Halløjsa alle sammen! Jeg kan godt lige fortælle jer, at jeg bare er flyvende i dag.

Jeg har lige fået svar på en jobansøgning, som jeg gav for noget tid siden, og havde egentlig glemt alt om det, for hørte ikke lige noget fra det i starten, så det er bare for fedt at få sådan et svar. Jeg glæder mig til at komme til en lille samtale og høre, hvordan og hvorledes de kunne tænke sig det. Jeg håber I alle sammen lige vil være så søde og rare at krydse fingre for mig, for så bliver jeg altså bare rigtig glad.

Har egentlig tænkt på at starte på skole som maler, for det er et af de fag, som jeg synes virker rigtig sjovt. Hvis ikke jeg var kommet ind på biologi for nogle år tilbage, så var det hel sikkert maler at det var blevet til. Ingen tvivl.
Der har også været andre idéer indenover, og det ene var fx kok, og det kunne altås også bare have været bomben, for jeg er nemlig super glad for mad, og ikke mindst at lave mad. Det kunne være rimelig street at starte sin egen restaurant — Det kunne jeg i hvert fald noget godt tænke mig. Det er faktisk stadigvæk en lille drøm, som jeg ikke rigtig kan slippe. Hvis alt går som det skal, så kan jeg faktisk godt se mig selv som restaurantejer på et tidspunkt, men lad os nu lige se, hvad der sker.

Hvis I kunne tænke jer at vide hvordan det er gået med min jobsamtale, så er det ikke sværere end at droppe ind forbi min blog i løbet af starten af næste uge, og så kan I læse med der. Vi ses!