Jeg vil på resor til Maldiverna

Tror virkelig, at jeg kunne have godt af at komme ud at rejse lidt med nogle andre, unge mennesker. Jeg er lidt i krise lige nu, da jeg ikke føler mit liv går helt som det skal. Jeg har slået op med min kæreste, og jeg har virkelig brug for, at der sker noget godt i mit liv – i hvert fald noget anderledes, så derfor tror jeg, at jeg vil tage ud at rejse. Jeg har en opsparing, som egentlig skulle bruges på ting til huset, men altså, jeg har jo ikke noget hus mere – vi boede også bare til leje, men alligevel. Så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil tage ud at rejse i stedet. Jeg vil gerne på resor til Maldiverna, og jeg har kigget lidt herinde.

exotic_harbor_wallpaper_landscape_nature_wallpaper_1600_1200_1192

Nå, men det bliver vildt godt, hvis jeg kommer afsted – så kan jeg også glemme alt om damen, som forlod mig.Det er også sådan, at det har kørt lidt skævt mellem os det seneste stykke tid, og selvom vi har prøvet at redde vores forhold, så har vi bare vokset to forskellige veje, og det stod slet ikke til at redde. Derfor er jeg på en måde lidt lykkelig over, at vi gik fra hinanden – men samtidig har jeg lige brug for at finde mig selv, og det gør jeg bedst, hvis jeg lige kommer ud og oplever noget andet end hverdagen herhjemme. Jeg har som sagt pengene til det, så jeg kan slet ikke vente med at komme afsted – men det bliver nok først efter jul engang.