Jeg har altid drømt om at byg nyt hus

Jeg har altid gået og tænkt, at det ville være helt vildt fedt at bygge sit eget hus, men jeg har aldrig haft ressourcerne til det, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil spare sammen til det. Det kunne jeg nemlig rigtig godt tænke mig, men altså, der går nok lidt tid, inden jeg har råd. Den slags er jo rigtig dyrt – men jeg kan jo også altid høre banken. Jeg skal dog nok stille en eller anden form for sikkerhed kunne jeg forestille mig – det ville jeg da i hvert fald selv synes var meget nice, hvis jeg selv var bank. Det er en ting, som er helt sikkert. Men nok om det… Jeg tror jeg vil ringe til nogle (klik her), og høre om hvor meget sådan noget koster. Det skal jo ikke være sådan et helt vildt sinderen hus, men det skal jo bare være sådan som jeg godt kunne tænke mig, at det blev. Dog skal der lige være lidt ting, som gør det lidt eksklusivt, for ellers ville det jo ikke virke som om at jeg selv havde opført det.

images

Nå, men det er jo så en drengedrøm der går i opfyldelse med sådan et hus. Det kan jeg godt sige jer – det er fordi, at jeg altid gerne har ville være arkitekt, men jeg endte som tømrer istedet, og det er også helt fiint. Det kan jeg godt lidt. Jeg elsker mit arbejde, og jeg klager ikke. Jeg vil bare gerne have mit eget hus.