Har kontaktet et reklamebureau i Århus

Hej. Håber, at I har det godt. Jeg har det rigtig godt, for jeg har store planer omkring et projekt, som jeg er igang med – hvad, det helt præcis er, kan jeg endnu ikke afsløre, men det skal nok blive rigtig godt. Det omhandler en webshop, som jeg vil starte, men mere får I ikke at vide lige nu. Jeg leder dog efter lidt forskellige ting – blandt andet et reklamebureau, som kan hjælpe med at udvikle min grafiske identitet, for den skal altså sidde lige i skabet. Det bliver bare så godt, og jeg er sikker på, at jeg snart finder dem – for jeg har kontaktet nogle (klik her), og de virker til at være utroligt dygtige. Jeg fik dem anbefalet af en gammel kollega, som kun havde positive ting at sige om dem, og det er jo vildt fedt. Han er selv meget ambitiøs, så jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt, hehe.

visualid06b

Men altså, nu vil jeg gå mig en tur, for jeg har en masse ting, som jeg skal tænke over i forbindelse med opstarten af den her webshop. Jeg kan endnu ikke sige, hvad det er, som jeg vil sælge, men det bliver nyt og innovativt. Altså, på den måde, at det endnu ikke er set i Danmark, og det er jo vildt fedt, for så er det et marked, som der endnu ikke er fyldt helt op, ligesom der er på mange andre markeder i Danmark. Nå, men det var det – vi ses snart igen!