Flotte creoler til ørene

Hejsa 🙂

Jeg sidder lige nu og kigger på nogle rigtig fede creoler til mig selv, men jeg ved ikke helt, om mit hoved vil komme til at se alt for rundt ud, hvis jeg får sådan nogle runde ringe hængende i ørene, men jeg kan jo kun finde ud af det ved at prøve det. Det er altid en lille udfordring når jeg skal finde ting og sager der passer til mig og mit runde hoved, men det har da også heldigvis nogle ting, som passer godt til sådan et hoved, hehe. Jeg ville nok egentlig ikke ville have det helt store imod at have en anden form af og til, men alt i alt er jeg nu rigtig glad for mit fjæs.

Og så lige en lille forresten her. Jeg har forresten lige fået oprettet mig en facebook profil, og nu sidder jeg lidt og tænker over, hvorfor jeg ventede så lang tid. Det er jo næsten som om at folk lever halvdelen af deres liv derinde, så man kan vel godt sige at jeg er gået glip af noget, men jeg har så til gengæld brugt noget mere tid på at være ude i naturen.

Det bliver rigtig dejligt at kunne følge lidt mere med i hvad vennerne har gang i, for det er jo facebook der har tager over der, og det er jo bare rigtig irriterende, men det er også ret fedt, for det er meget nemmere lige at holde sig opdateret med andre venner, som man måske ikke rigtig har mulighed for at tale med så ofte.

Vi ses!