Fede lejligheder i Aalborg

Hey hey med jer!

Jeg sidder lige og kigger efter en ny lejlighed, og jeg har en god idé om, hvor jeg gerne vil flytte hen! Jeg har kigget lidt rundt omkring, og lige nu er jeg bare træt af at bo i Odense, og vil gerne have en by med lidt mere gang i. Den by kan i hvert fald sagtens være Aalborg, for det er saftsusemig da godt nok en by med gang i. Det er heldigvis heller ikke så dyrt at leje lejligheder i Aalborg, så det er jo bare fedt.

Nu skal jeg bare fyre den af til noget fed musik, her inden jeg skal et par timer på arbejde her senere i dag. Til rigtig at komme i godt humør har jeg sat noget god musik på, lavet mig en sandwich, og så skal jeg danse rundt, spise og synge med på musikken. Har sat noget Bob Marley og The National på anlægget, og det kan jeg altså godt lige fortælle jer, at det er noget der dutter. Ej hov, jeg glemte helt at fortælle jer, at jeg selvfølgelig også høre The Safety Dance af Men Without Hats. Ja, det er bare et helt enormt fedt stykke musik, som jeg bare skal have det fedt med. Det skal lige siges at jeg er stor fan af god musik, og det kan du jo nok fornemme på det jeg har fortalt jer indtil videre. Så mangler vi bare lige noget god vin eller en dejlig kold øl, men det må hellere vente til i aften, hvor det jo er fredag aften, og det kan vi alle sammen rigtig godt lide.

Vi ses!