En varmepumper er en økonomisk gevinst

Ja, vi har lige fået installeret sådan en varmepumper her på Fyn, og det er vi rigtig glad for, for man kan godt nok spare mange penge, da den anvender sol og sådan til at opvarme, og det er jo simpelthen så smart. Det er nok også lidt bedre for miljøet end den almindelige varmekilde, som man bruger, og jeg vil så gerne gøre noget for miljøet, for jeg føler virkelig nogle gange, at jeg ikke gør nok, og det er jo simpelthen ikke lige det fedeste i hele verden, skulle jeg hilse at sige. Jeg vil også begynde at tage bade, som kun varer to minutter, og jeg overvejer faktisk at installere sådan en ting, så man kun kan tage bade, der varer maksimum fem minutter, for det er altså smart. Og det er jo også dyrt at bruge så meget vand. Og jeg tror desuden, at det er på allerhøjeste tid, at man begynder at tage det lidt mere seriøst det der med at man skal passe på kloden.

HeatPump-for-Web

Ellers så vil jeg da bare sige, at jeg håber, at I har det rigtig godt, for det har jeg selv. Eller. Det var måske lidt mærkeligt formuleret, for det løs måske lidt som om, at jeg kun ville håbe, at I havde det godt, fordi jeg selv har, hvilket ikke var tilfældet. Jeg håber bare, at alle mine medmennesker har det rigtig godt. Vi ses nok herinde igen en anden gang – man har vel lov at håbe lidt.