Diamantboring og byture

Hejsa med jer alle 🙂

Så er det torsdag, hvilket også er dagen der kaldes lille-fredag. Der er en del af mine venner, som prøver at lokke mig med ud og male byen rød i aften. Det er bare lige sådan, at mit humør ikke lige er til en bytur, eller i hvert fald ikke lige nu. Det er nok fordi jeg er dybt begravet i arbejde lige nu, og ved at jeg bliver nødt til at arbejde 100% i morgen også. Jeg er ikke typen der kan drikke mig ned en aften, og så tage på arbejde, og være frisk, som havde jeg ikke været afsted dagen før. Sådan fungerer jeg desværre bare ikke. Jeg ville ønske at jeg gjorde.
Der er også lige noget jeg skal have taget fat på her i min pause, eller efter arbejde, for jeg skal nemlig have fundet et firma, som kan klare en gang diamantboring. Det har ikke så meget med det her indlæg at gøre, så det lader jeg bare ligge her. Nå, men for lige at komme tilbage til det jeg skrev om før, så bliver jeg nødt til at se, om jeg kan komme udenom denne bytur, men jeg har lidt på fornemmelsen, at mine venner virkelig vil presse på. Det plejer de altid at gøre, og jeg plejer altid at bukke under. Så hvis det nu sker igen, så må jeg så bare gøre mit, for at jeg ikke kommer til at blive for fuld. Jeg vil slet ikke kunne tåle mig selv, hvis jeg lader mig selv blive så fuld, at jeg ender op med grimme tømmerdrenge.