Bilruder til min nye bil

Jeg har det helt fantastisk for tiden, og det er fordi, at jeg virkelig føler, at tingene går den rigtige vej. Det er simpelthen så rart, for det er ikke mere end et par år siden, jeg virkelig følte at jeg ikke rykkede mig nogle veje. Derfor besluttede jeg, at jeg ville gøre noget ud af mit liv. Jeg boede dengang i en lille et-værelses lejlighed, og det var altså ikke lige det fedeste. Derfor søgte jeg et job, og jeg har efterhånden fået arbejdet mig op til en fed stilling som chef. Det er for fedt.

Nå, men den stilling har åbnet mange veje for mig, og det har betydet at jeg kan hive en klækkelig hyre hjem – og det er for fedt, for så kan jeg koncentrere mig om min store hobby, når jeg har fri; nemlig biler. Jeg elsker biler, og jeg har efterhånden et par stykker. Jeg har dog lige købt perlen i samlingen, som er en lille Morris Minor. Den er virkelig fed, men der skal lige laves lidt ting ved den, før jeg kan køre rundt i den. Det er dog ved at være et afsluttet kapitel, da jeg lige har fået sat nye bilruder i i Vejle, hvor bilen står. Den holder nemlig hos min bror lige nu, for han har lovet, at han vil hjælpe med at renovere den, og det er jo bare helt vildt fedt.

4169597247_e677f14132

Nu vil jeg lave mig en kop kaffe, og så vil jeg gå mig en tur derefter. Det bliver bare godt, kan jeg godt lige sige jer.